Kun 2 dager…

Ja nå er det kun 2 dager til jeg åpner min kunstbutikk i Mandal.  Jeg vil fortsett være fotograf men ha den butikken med, da har jeg nok å gjøre alle dager i uken.

Jeg er veldig spent nå og håper det er mange folk som kommer i åpningsfesten på lørdag, men også å mange som kommer til å se hvad jeg har til salg og det vigtigeste å mange kjøper mye så dette prosjektet lykkes fint for meg.

Her kan dere se litt av det jeg skal selge i Mirra kunstbutikk men du må vete, ennå er flere islendinger som sender meg melding og ønsker å jeg selger det de lager, kunst eller håndverk.  Så spennande!

 

Ser frem til å se dere på lørdag, eller uka før påska men jeg skal ha åpent den ukan, mandag, tirsdag og onsdag fra 11-17.

Kristin Jona @Mirra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.