10.09.2016 4 seasons It is sometimes difficult to live in a country like Norway where there is 4 seasons in the year, like spring, summer, fall, winter and see how bad the weather is in Iceland where I come from and all my family and friends are still. Like now the spring is in the air in Mandal but there is bad winter weather in Iceland. So now I’ll show you few pictures I took on my vacation in Iceland in february. Enjoy! —— Det er noen ganger vanskelig å leve i et land som Norge hvor det er fire sesonger i året, som vår, sommer, høst, vinter og se hvor dårlige været er på Island hvor jeg kommer fra, og hele min familie og venner er fremdeles. Som nå våren er i luften i Mandal, men det er dårlig vintervær på Island. Så nå skal jeg vise dere noen bilder jeg tok på min ferie på Island i februar. Enjoy!

It is sometimes difficult to live in a country like Norway where there is 4 seasons in the year, like spring, summer, fall, winter and see how bad the weather is in Iceland where I come from and all my family and friends are still.  Like now the spring is in the air in Mandal but there is bad winter weather in Iceland.

So now I’ll show you few pictures I took on my vacation in Iceland in february.  Enjoy!

——

Det er noen ganger vanskelig å leve i et land som Norge hvor det er fire sesonger i året, som vår, sommer, høst, vinter og se hvor dårlige været er på Island hvor jeg kommer fra, og hele min familie og venner er fremdeles. Som nå våren er i luften i Mandal, men det er dårlig vintervær på Island.
Så nå skal jeg vise dere noen bilder jeg tok på min ferie på Island i februar. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.